ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Повний і беззастережний захист конфіденційності користувачів (далі по тексту – «Користувач», «Ви») – головний принцип Slots City® (далі по тексту – «Клуб» або «Ми»). Ми приділяємо максимальну увагу охороні наданих Вами даних.

Для дотримання захисту внесених Користувачем даних впроваджена Політика конфіденційності. Вона заснована на вимогах Загального регламенту про захист персональних даних Європейського Союзу (GDPR), а також Законів України «Про захист персональних даних» та «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Політика встановлює правила користування послугами платформи, на якій розміщені ігри онлайн (далі по тексту «Послуги»). Користуючись Нашими Послугами, Ви погоджуєтеся з правилами та умовами, що описані в нижче представленій Політиці конфіденційності Slots City®, а також даєте згоду на збір і обробку внесених Вами персональних даних.

МІНІМАЛЬНИЙ ВІК КОРИСТУВАЧА

Послуги Slots City®, згідно до законодавства України, не призначені для осіб, що не досягли 21 року (далі по тексту – «Мінімальний законний вік»). Особи молодше Мінімального законного віку не можуть бути Користувачами Нашого сайту і, відповідно, не мають права використовувати будь-який з Наших продуктів, в тому числі, Послуги.

Ми залишаємо за собою право на перевірку та обробку будь-яких даних, які були надані Користувачем платформи. При виявленні Клубом під час перевірки або обробки введеної інформації порушення Користувачем правила про Мінімальний законний вік, при відсутності іншого припису законодавства України, ці дані будуть видалені, а Акаунт Користувача буде заблоковано.

Користувачі Slots City® мають право надати Клубу інформацію, яка стосується вищеописаного правила, щодо інших Користувачів. Клуб просить невідкладно повідомляти Нас про Користувачів, які не досягли Мінімального законного віку. Адміністрація Клубу категорично проти використання Наших Послуг особами, які не досягли Мінімального законного віку, і цілковито підтримує свідоме користування платформою. Slots City® заздалегідь дякує Користувачам за соціальну відповідальність і пильність щодо неповнолітніх.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО?

Клуб збирає два типи даних про Користувачів: особисті та безособові.

1) Інформація особистого типу

Йдеться про дані, які допомагають Клубу ідентифікувати особу Користувача. Основні складові особистої інформації:

  • ПІБ, стать, email та номер телефону – дані Вашого акаунту;
  • паспорт, ID-карта, закордонний паспорт, водійське посвідчення – державне посвідчення особи;
  • розміри депозиту, балансу, виплат, кількість ставок і їх сума – ігрова інформація;
  • номер банківської карти, термін дії картки, ПІБ власника картки, реквізити іншого рахунку Користувача – фінансова інформація.
  • ідентифікаційний податковий номер (ІПН), історія виплат Клубом податків з виграшів, які виводяться Користувачем, – податкова інформація.

До додаткової особистої інформації відносяться:

  • дані, одержані під час переписки зі Службою підтримки (наприклад, відомості про сімейний стан, інтереси, хобі та інша інформація, якою Ви б хотіли поділитися) – добровільно надана інформація;
  • IP-адреса, гео-положення, унікальні ідентифікатори пристрою Користувача, цифровий відбиток браузера – інформація про пристрій;
  • дані з телефонних дзвінків (з метою підтримки Користувачів, навчання співробітників та їх безпеки, Клуб записує всі телефонні переговори Служби підтримки) – телефонні дзвінки;
  • інтерв'ю, фотографії, відеозйомка присутніх на заходах, організованих Slots City® (отримані матеріали можуть використовуватися в рекламних чи інших цілях) – івенти;
  • ПІБ, дата народження, аватар, список друзів і базова інформація профілю при реєстрації на сайті Клубу через будь-яку соціальну мережу – соціальні мережі;
  • зібрана Нами доступна інформація щодо особи Користувача та його кредитної історії від сторонніх осіб, що надають відповідні Послуги – дані від третіх осіб.

2) Інформація безособового типу

Інформація, яка не дає змогу ідентифікувати Вашу особу, не вважається особистою. Вона є анонімною і, найчастіше, має суто технічний характер. До таких даних належить:

  • інформація про з'єднання зі Службою підтримки;
  • історія ігрового процесу;
  • технічні дані пристрою Користувача: операційна система, браузер, роздільна здатність екрану, мова системи;
  • анонімна аналітична інформація.

ЯК МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКУ ЗБИРАЄМО?

Основні пріоритети Slots City® – анонімність, комфорт і безпека інформації, наданої Користувачами. Всі дані, отримані від Користувача, охороняються Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних». Ваша довіра для Нас безцінна. Ми дякуємо Вам за те, що Ви з нами. Захищеність і безпека даних, якими Ви ділитеся з Нами, – найважливіший показник Нашої репутації.

Клуб використовує різні методи забезпечення безпеки наданих персональних даних:

  • суворий контроль доступу до даних;
  • угода про нерозголошення інформації;
  • фізична охорона інформації;
  • аудиторські тести;
  • топологічно захищена мережа із системою запобігання вторгнення та системою файєрволів.

Клуб докладає максимум зусиль для забезпечення захисту та конфіденційності інформації про Користувача. Slots City® не несе відповідальність за дії тих, хто отримав несанкціонований доступ до цієї інформації. Клуб ані прямо, ані опосередковано не гарантує запобігання , що подібний доступ буде попереджено.

УМОВИ ПЕРЕДАЧІ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Slots City® не передає дані третім особам, крім умов і правил, описаних в даному положенні, а також в Правилах і Умовах використання Нашого сайту. Клуб не продає персональні дані Користувачів, а також не надає їх в оренду. Особиста інформація може передаватися третім особам згідно Політиці конфіденційності виключно в обсязі, що відповідає їх завданням.

Персональна інформація Користувача може бути розкрита (передана) до афілійованої компанії або бізнес-партнеру Slots City®. Адміністрація гарантує, що подібні компанії обізнані щодо необхідності захисту і збереження конфіденційності при обробці персональних даних Користувача, відповідно до Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

Для обробки Ваших персональних даних зазначені вище компанії і Slots City® можуть періодично здійснювати залучення третіх осіб. Подібна співпраця регулюється обопільними договірними відносинами, які оформлені у встановленій законом формі.

Персональна інформація може бути розкрита на запит або в ситуаціях, які дозволені законом відповідним органам: державним, регулюючим або виконавчим.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ КОНФІДЕНЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

З моменту припинення відносин, для вирішення спірних ситуацій та моментів, що виникають, Slots City® залишає за собою право зберігати персональні дані Користувача протягом трьох років. Умови зберігання і обробки персональної інформації поширюються на весь час взаємодії Користувача та Клубу.

Клуб використовує файли cookie для коректного відображення змісту сайту slotscity.ua і для зручності його використання. Cookie – невеликі файли, що зберігаються на пристрої Користувача. У цих файлах міститься інформація про різні параметри перегляду: мова інтерфейсу, раніше переглянуті сторінки сайту та ін. Налаштування збереження або блокування файлів cookie здійснюється Користувачем самостійно. Обмеження на прийом cookie може призвести до обмеження функціоналу сайту.

УМОВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

Персональні дані Користувача Клуб обробляє для ідентифікації особи. Використовуються також платіжні дані Користувача (ПІБ власника карти, її номер і дата закінчення терміну дії банківської карти) для безпечного здійснення обопільних фінансових операцій між Користувачем та Клубом (прийом зарахувань у вигляді депозиту та виплата виграних коштів шляхом їх виведення на банківську карту).

Slots City® може використовувати персональні дані Користувача для реалізації наступних завдань:

  • надання Послуг Користувачеві;
  • технічна підтримка профілю та записів;
  • комунікація в процесі надання Послуг;
  • вирішення спірних ситуацій і надання відповідей на коментарі або питання;
  • аналіз якості Послуг, що надаються;
  • моніторинг зацікавленості у Послугах платформи;
  • підвищення якості Послуг Клубу;
  • оповіщення про спеціальні пропозиції та Послуги, які можуть зацікавити Користувача;
  • визначення рівня досвідченості Користувача на сайті;
  • перерахування виграної суми (при наявності підстав для цієї дії);
  • отримання зворотної реакції від Користувачів, включаючи відповіді в опитуваннях, що проводяться;
  • стягнення плати (при наявності підстав);
  • ліквідація проблем і усунення помилок на сайті slotscity.ua;
  • попередження потенційно незаконної або забороненої діяльності;
  • гарантія дотримання Політик Клубу та Умов надання Послуг.

ПРАВА КОРИСТУВАЧА

Усі Користувачі Послуг Slots City® наділені у відношенні до Клуб такими правами:

  • вимагати видалення або правок своїх особистих даних, а також заперечувати проти подібної обробки;
  • вказувати неповні особисті дані (за умови наявності заяви з поясненням причин так поступити);
  • вимагати обмеження обробки інформації Користувача, якщо має місце будь-яка з таких умов:
    1. Вами заперечується точність персональної інформації за проміжок часу, за який Клуб може перевірити точність персональних даних;
    2. здійснення обробки є незаконним, проте Ви проти видалення особистої інформації і замість видалення вимагаєте обмежити її використання;
    3. персональна інформація підлягає вилученню у випадках встановлення, реалізації або захисту юридичних вимог Користувача;
    4. існують заперечення проти обробки особистих персональних даних до отримання результатів перевірки законності підстав для цього;
  • запитувати у відповідній формі й отримувати наявні у Клуба власні персональні дані;
  • запитувати інформацію щодо наявності у Slots City® даних про себе;
  • запитувати категорії власних персональних даних та конкретні цілі їх обробки;
  • запитувати інформацію про час, протягом якого у Slots City® будуть зберігатися Ваші персональні дані;
  • подавати скаргу, якщо Ви вважаєте, що Slots City® порушив законодавство щодо захисту Вашої особистої інформації відповідно до Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

МАРКЕТИНГ

Slots City® має право самостійно (або за допомогою незалежних субпідрядників) використовувати персональну інформацію Користувача для надання їм рекламних матеріалів щодо продуктів, Послуг, спеціальних пропозицій і програм, які мають безпосереднє відношення до діяльності Клубу та її бізнес-партнерів.

Матеріали, що пропонуються, будуть надаватися Користувачеві різними способами: СМС-повідомлення, email розсилка, пости в соціальних мережах та месенджерах. Користувач може відмовитись від отримання маркетингових пропозицій Клубу, скориставшись інструкціями відповідних сервісів, або звернувшись до Служби підтримки Клубу. Варто врахувати, що навіть за такої відмови, Ви будете отримувати від Slots City® оповіщення щодо оновлень на сайті та стосовно Послуг, які надаються.

ЗМІНИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Адміністрація Slots City® залишає за собою право вносити зміни до цієї Політики в односторонньому порядку та без попереднього узгодження з Користувачем. Оповіщатися про всі зміни, що відбулися, будуть, в обов'язковому порядку, усі Користувачі, – за допомогою різних засобів комунікації, доступних Клубу.

Суттєві виправлення, які тягнуть за собою глобальні зміни Політики, вступають в силу за 14 календарних днів після оприлюднення Користувачам. Зміни даного документа актуалізуються з дати останнього оновлення. Продовжуючи використання Послуг, які надаються Клубом, Користувач автоматичну дає згоду на такі зміни.

СЛУЖБА ПІДТРИМКИ

Служба підтримки доступна для Користувачів платформи 24 години на добу, 7 днів на тиждень – без перерв на святкові або вихідні дні. Для зручності спілкування і швидкого зв'язку з менеджерами передбачений онлайн-чат. Також, за необхідності, Користувач може надіслати листа на email [email protected], зателефонувати, звернутись у месенджері Telegram або Viber. Для цього навіть не потрібно заходити на сайті Клубу.

Допомога